Arrangementen

Onze Arrangementen

Het meest feestelijke seizoen van het jaar staat weer voor de deur! En wat is dan gezelliger dan uitgebreid met elkaar genieten van een heerlijk diner of lunch op een fantastische plek met als klap op de vuurpijl een ontspannen overnachting? Precies, wij zijn het roerend met je eens.

De komende maanden kun je daarom kiezen uit de onderstaande twee arrangementen.

Ben je wel in voor een onvergetelijk weekend in Oost? Uiteraard kun je ook beide arrangementen op elkaar aan laten sluiten. De arrangementen lopen gewoon door als alle feestelijkheden voorbij zijn en dus kun je nu ook al reserveren voor het nieuwe jaar.

Dineren in de Marmer Hal

Royal Winter Package (diner/lunch)

Waan jezelf voor even koninklijk en geniet van een vijfgangendiner of -lunch, inclusief wijn, water en koffie, in de weelderige Marmeren Hal. Daarna overnacht je in een van onze comfortabele hotelkamers en begin je de volgende dag fris en fruitig met een heerlijk ontbijt en uitzicht op het Oosterpark. Je kunt uiteraard ook eerst bij ons blijven slapen en daarna genieten van de vijfgangenlunch of -diner. Het is helemaal aan jou.

Dit arrangement kost € 129,50 p.p. per nacht inclusief diner/lunch en is te boeken op vrijdag en zaterdag.

 

 

Sunday Roast Package (lunch)

Zin in een relaxte zondagmiddag? Kom dan bij ons genieten van de Sunday Roast; een gezellige middag gevuld met comfort food, live muziek en familiespelletjes. Je checkt dan op zaterdag al bij ons in, overnacht in een van onze comfortabele hotelkamers en begint de zondagochtend goed met een heerlijk ontbijt. Daarna is het tijd voor de Sunday Roast. Hier word je de hele middag verwend met een uitgebreid menu en veel gezelligheid. Ben je vegetariër? No worries, ook voor jou is er een roast! Je kunt natuurlijk ook eerst genieten van de Sunday Roast – deze begint om 13.00 uur – en daarna bij ons overnachten.

Het Sunday Roast arrangement kost € 89,- p.p. en is te boeken van zaterdag op zondag of van zondag op maandag.