Conferences & Events

Unieke locatie

Die onvergetelijke bruiloft, dat geweldige congres en die geslaagde meeting hebben één ding gemeen: de perfecte locatie.
Onze buren, in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, hebben alles in huis om elk evenement tot een daverend succes te maken. Het indrukwekkende gebouw is een statement op zich met een historie die terugvoert naar de koloniale tijd. Maak een groots entree in de Marmeren Hal, geef de presentatie van de eeuw in de Koningin Máxima Zaal of houd het knus in een van de kleinere zalen.

Meer informatie over de mogelijkheden via Conferences & Events.

Na een lange dag vergaderen of feesten blijven slapen? Dan ben je natuurlijk welkom bij ons in het Amsterdam Tropen Hotel. Een kwestie van even de binnentuin doorsteken en je bent er!

Something to eat

Hapjes, high tea, lunch, borrelsnacks of liever een uitgebreid diner – het wordt allemaal geregeld. Executive Chef Hans Ribbens verzorgt catering van hoog niveau en in overleg is nagenoeg alles mogelijk. Of je nu gaat voor oesters of juist voor een vega bowl, dol bent op tortilla’s of liever sushi eet.

Yes I do

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen is een officiële trouwlocatie, dus je hele bruiloft kan er plaatsvinden. Van ceremonie tot receptie en van fotoshoot tot feest. Met mooi weer in de tuin, met slecht weer net zo mooi binnen. Met een intiem clubje of juist grootschalig: het ja-woord geven kan precies zoals jij dat wilt. Zonder stress en met allure.

Have a look

Zelf een kijkje nemen? Onze collega’s bij Conferences & Events laten je graag de zalen zien. Hun expertise staat garant voor een uniek evenement dat helemaal bij jou of je bedrijf past. Bel de eventmanager op 020-568 8504 voor meer informatie of het maken van een afspraak.