Locatie

Locatie

Een hotel dat zich bevindt te midden van talloze restaurants, winkels, de dagelijkse Dappermarkt en bezienswaardigheden zoals Artis en het Tropenmuseum. Maar tegelijkertijd een rustpunt is midden in de hectiek van een bruisende stad door het overweldigende groen van het aangrenzende Oosterpark. Dát is het Amsterdam Tropen Hotel.

Amsterdam Tropen Hotel
Linnaeusstraat 2C
1092 CK Amsterdam
Nederland

Email: info@kithospitality.nl Telefoon: +31 (0)20 692 5111

Oost West, Oost best

De marktkoopmannen op de Dappermarkt, de wandelaars in het Oosterpark, ja zelfs de dieren in Artis. Ze weten het allang: Amsterdam-Oost is the place to be. En dat vinden niet alleen de bewoners, ook National Geographic is onder de indruk. Dat riep de Dappermarkt uit tot een van de tien beste winkelstraten ter wereld.

Wie hier rondloopt snapt al snel waarom. Trendy boetiekjes worden afgewisseld door hippe restaurants en coole cafés. Ons hotel ligt er middenin. Dat betekent alle voordelen van de bruisende stad, maar ook de rust van een buurtje buiten het centrum. The best of both worlds, of zoals wij hier zeggen: oost west, oost best.

Inspiratie

Van een bierproeverij bij Brouwerij 't IJ tot eten bij Pompstation. En van je vergapen in het Tropenmuseum of bij Artis, tot aan dansen in Studio / K of bij Canvas. Er is ontzettend veel te doen in Amsterdam-oost!

Zo veel zelfs, dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Dat is gelukkig heel simpel: bij de receptie. Onze medewerkers zitten boordevol oost-inspiratie en helpen je graag met tips en adviezen.

Amsterdam in

Hoe leuk oost ook is, wij begrijpen heus wel dat je de andere highlights van Amsterdam niet wilt missen. Gelukkig is het historische centrum vlakbij, zodat je razendsnel in het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum of het Concertgebouw kunt zijn.

Het is heerlijk om de stad per fiets te ontdekken, dus huur er eentje bij de receptie. Of ga ronddwalen door de Jordaan: shop in de Negen Straatjes, eet appeltaart op de Noordermarkt en laat je betoveren door de wereldberoemde grachtengordel. Ook leuk: een rondvaart voor een ander perspectief op de imposante pakhuizen, de romantische bruggetjes en de pittoreske woonboten. Zo ontdek je dat Amsterdam alle kenmerken van een wereldstad heeft, maar dan wel met de charme van een idyllisch dorp.