Wining & Dining

Eet smakelijk en proost!

Amsterdam Tropen Hotel heeft niet alleen kamers met uitzicht, het ontbijt heeft dat ook. Je zit bij ons namelijk praktisch in het Oosterpark aan je scrambled eggs, fruit met biologische yoghurt of verse broodjes. En dan begint de dag pas. De straten van Amsterdam-Oost lopen over van de hippe lunchtentjes, trendy restaurants en coole cocktailbars. Overal rondom het park vind je hotspots voor lunch, diner of drankjes. En iets verderop, een gezellige wandeling door het Oosterpark van ons hotel verwijderd, ligt het Beukenplein. Hier heb je de cafés en restaurants voor het uitkiezen. Helemaal leuk in de zomer, als alle terrassen open zijn.

De perfecte spot

Om in de tropische sferen te blijven, stellen we ook graag onze buurvrouw De Tropen café en restaurant aan je voor. Met een menu dat is geïnspireerd op culturen van over de hele wereld, is De Tropen de perfecte spot om te genieten van een lekkere lunch, fingerfood bij je glas wijn, een cocktail of speciaalbiertje. Maar dat is nog niet alles, vanaf het terras kijk je uit over onze prachtige binnentuin en het groene Oosterpark, waardoor je je in een heuse oase waant te midden van deze drukke stad! De Tropen organiseert regelmatig leuke events en feestjes. Houd de agenda in de gaten, zodat je niets hoeft te missen.

Omdat het best moeilijk kiezen is en er maar een beperkt aantal maaltijden of borrels in een dag passen, geven we je graag tips over waar heen te gaan. Loop even langs bij onze receptie, wij kennen de buurt goed en helpen je graag de leukste stek te vinden. Of je nu gaat voor vis, vlees of vegetarisch.

De Tropen