Amsterdam Tropen-Tweedaagse Arrangement

Amsterdam Tropen Tweedaagse Arrangement

Relaxed Amsterdam met een vleugje tropen, cultuur en groen. Gaat dat allemaal samen in één arrangement? Zeker wel, en hóe: we hebben voor u de Amsterdam Tropen tweedaagse samengesteld waarbij u verblijft op een heerlijke relaxte groene locatie in Amsterdam-Oost... Met alles erop en eraan!

Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje op de kamer of in de hotelbar. U luncht of dineert (u kunt zelf kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat) bij mooi weer in de binnentuin van Koninklijk Instituut voor de Tropen en anders in De Tropen, het bijbehorende café met uitzicht op het Oosterpark.

U krijgt entreekaartjes voor het naastgelegen Tropenmuseum, waar momenteel een interessante tentoonstelling over Bali wordt geëxposeerd. En u overnacht op een comfortabele tweepersoonskamer in het Amsterdam Tropen Hotel, inclusief ontbijt.

Als u nog tijd over heeft kunt u de stad verkennen op onze fietsen, om de dorst te lessen krijgt u een flesje water mee. Te warm om te fietsen? Tram 19 stopt voor de deur en brengt u binnen 10 minuten rechtstreeks naar hartje centrum... De prijs voor de Amsterdam-Tropen tweedaagse bedraagt 112,50 per persoon en is boekbaar op alle dagen door de week. Voor het weekend geldt een toeslag van 10 euro per persoon. (Prijzen zijn ex toeristenbelasting).

Het Amsterdam Tropen Tweedaagse Arrangement in het kort:

Dit arrangement is inclusief:
- Een welkomstdrankje
- Een lunch of diner
- Entreekaartje Tropenmuseum
- Eén overnachting in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt
- Gebruik Hotel fietsen
- Prijs: 112,50 euro per persoon en is boekbaar op alle dagen door de week. Voor het weekend geldt een toeslag van 10 euro per persoon. (Prijzen zijn ex toeristenbelasting).
De Tropen