Slapen

Dream Away

Kwetterende vogels, rinkelende trams en de luidende klokken van de Muiderkerk. In Amsterdam Tropen Hotel worden je dromen gevuld met een mooie mix van geluiden.
Slaap comfortabel in een standaard kamer, met een weids uitzicht in een panorama kamer op een van de hogere verdiepingen of boek een van onze suites voor meer ruimte.
Waar je ook voor kiest: als je direct bij ons boekt krijg je de laagste prijs en leuke extra’s!

City View Room

Al onze standaard kamers hebben hardhouten vloeren en een prettige sfeer door de warme tinten en internationale accenten. Ze zijn te vinden op de eerste vijf verdiepingen en hebben daardoor veel contact met het park of bieden zicht op het imposante gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Als je goed je best doet kijk je zo de torentjes in.

Skyline View Room

Deze sfeervolle kamers zijn ingericht als de standaard kamers, maar liggen op de hogere verdiepingen van ons hotel. Dat betekent een panoramisch uitzicht over Amsterdam, met mooi weer kun je zelfs het Centraal Station zien liggen. Een beetje zoals een vogel de stad beleeft, maar dan lekker comfortabel vanuit je bed.

Park View XL

Onze suites zijn perfect voor wie meer ruimte nodig heeft of met meer mensen reist. Naast een slaapgedeelte, zijn deze kamers tevens voorzien van een zitje. Uiteraard zijn ook de suites uitgevoerd met hardhouten vloeren, de warme kleuren en internationale details zorgen voor een prettige sfeer.

Skyline Park View XL

De panorama suites zijn ingericht als de standaard suites, het verschil zit ‘m in wat je door de ramen ziet. Deze luxe kamers op de bovenste verdiepingen hebben een weids uitzicht over Amsterdam. Natuurlijk boek je een hotelkamer voor de nachtrust, maar opblijven en naar de twinkelende stad kijken is wel heel verleidelijk…