Supervisor Banqueting

Als Supervisor ben jij samen met de Banqueting Manager en jouw collega’s supervisors verantwoordelijk voor de afdeling KIT Conferences & Events.  KIT Conferences & Events is onderdeel van de Hospitality tak van het KIT Royal Tropical Institute. Deze tak bestaat uit 3 afdelingen: De Tropen café en restaurant, KIT Conferences & Events en Amsterdam Tropen Hotel. Het KIT zet zich in voor een duurzame toekomst en is het eerste SDG House van Nederland!

Voor KIT Hospitality zijn wij op zoek naar een enthousiaste Supervisor die ons team komt versterken.

Om alles in goede banen te laten leiden en om van KIT Conferences & Events een nóg groter succes te maken, zijn wij op zoek naar een Supervisor die passie heeft voor het vak maar daarnaast ook bereid is om zelfstandig met je team te kunnen shinen. Wij zoeken iemand die betrokken is, verantwoordelijkheidsgevoel toont én iemand die zijn personeel kan motiveren en sturen zodat zij zich gewaardeerd voelen en elke dag met een glimlach op de vloer staan om gasten een warm welkom te bieden.

 

Jouw recept voor succes
Met behoorlijk wat leidinggevende ervaring in the pocket leg je de basis. Daar voeg jij een duidelijke visie en flink wat daadkracht aan toe. Hiermee weet je anderen te inspireren en in beweging te krijgen. Deze unieke mix breng je vervolgens op smaak met jouw ijzersterke organisatietalent en een royale hoeveelheid stressbestendigheid. Zo zorg jij er samen met je team voor dat doelstellingen behaald en verwachtingen overtroffen worden. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een mulitculturele werkomgeving.
  • Je bent in het bezit van een Sociale Hygiene dilpoma en hebt kennis van HACCP

Wat mag je van ons verwachten
Jouw drive en inzet worden natuurlijk beloond. Daar willen wij niet moeilijk over doen, daarom bieden wij jou het volgende;

  • Contract op basis van 32 of 38 uur;
  • Marktconform Salaris. Een bruto salaris tussen de €1889 en €2323 op basis van 38 uur en afhankelijk van ervaring;
  • Jij investeert in ons, dan investeren wij in jou! We hebben een mooi trainingsplan;
  • KIT Hospitality Bootcamp onder begeleiding van een professionale trainer;
  • Een eindejaarsuitkering.

Kijk ook op onze sites voor een impressie van misschien wel jouw nieuwe werkplek:

www.kit.nl/en/conferences-events/about-conferences-events/
www.amsterdamtropenhotel.com

Wij kijken uit naar jou!

Geef een reactie